2015. július 12., vasárnap

Characters

Shophia Jenner
Hajszín:Barna
Szem szín:Barna
Magasság: 165 cm
Róla: Shophia egy héttel a szülinapja előtt szakított híres focista barátjával Mario Götzevel. Nagy volt köztük  a szerelem de több mint egy év után Mario meg csalta őt. Shophia rosszul viselte ezt.Shophianak az anyukája 10 éves korában meg halt,apja meg elköltözőt Olasz országba,így Shophiat a nagy szülei nevelték fel. Még az nap este mikor szakítottak Marioval el ment egy bárba,hogy ki szelősztese a fejét.Abban a bárban meg ismerkedik egy sráccal aki később sokat fog nekiszámítani az életbe.



Daniel Kelley
Hajszín:Barna
Szem szín:Kék
Magasság: 165 cm
Róla:Daniel egy színész. Az nap este ő is ott van abban a bárban amiben Shophia és meg is ismerkednek. Daniel egy nagyon aranyos és romantikus srác.Sportos test alkatú. Eddig egy barátnője volt.Anyukája ügyvéd apukája menedzser.Gazdag család.Shophiaba meg fogja találni az igazit.De ahoz,hogy boldogak legyenek együtt Daniel szüleinek is el kel fogadniuk Shophiat.



Kendall Kloss
Haj szín:Szőke
Szem szín:Kék
Magasság:178 cm
Róla: Kendall Shophia legjobb barátnője. Kendall mindig Shophiaval volt jobban rosszban. Kendall elég bolondos lány. Szeret bulizni. Kendall szeretne modell lenni,minden vágya .Kendallnak van egy bátya is.


Mario Götze
Haj szín:Barna
Szem szín:Barna
Magasság:176 cm
Róla: Mario Götze fel adta focista karrierét. Amerikába költözött ahol meg ismerte Shophiat. Több mint egy év után meg csalta Shophiet. Erre nem büszke de már nem érzi azt amit régen. Nem így akart szakítani Shophievel de hát így alakult a sors.

Peyton Holt
Haj szín:szőke
Szem szín:Zöld
Magasság:157 cm
Róla: Peyton Mario új barátnője. Peyton énekesnő és bele szeretet Marioba. Mario is szereti őt csak nem úgy ahogy Shophiat szerette. Peyton később rá mozdul majd Danielre ami nem tetszik Danielnek és Shophianak se. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése